مدير جهاد کشاورزي شهرستان لردگان گفت : مجتمع صنعتي پرورش گوشت کبک اين شهرستان ظرفيت توليد سالانه 330 تن پروتين ارگانيک را داراست.
به گزارش
سلام لردگان؛ خانجاني مدير جهاد کشاورزي شهرستان لردگان
افزود : از اين واحد توليدي که هم اکنون 22 هزار قطعه جوجه کبک در آن پرورش داده مي شود سالانه 11 تن گوشت به کشورهاي حاشيه حوزه خليج فارس صادر مي شود.
وي گفت : هر کيلو گوشت کبک در بسته صادراتي، 40 دلار قيمت دارد و سالانه افزون بر 12ميليارد ريال براي استان چهارمحال و بختياري، ارزآوري خواهد داشت.
نخستين واحد صنعتي پرورش کبک گوشتي در استان چهارمحال و بختياري، 5 هزار متر مربع زير بنا دارد و با مشارکت بخش خصوصي، در منطقه دشت جمال شهرستان لردگان، به فاصله 40 کيلومتري مرکز اين شهرستان راه اندازي شده است.
هر پرنده کبک، معمولاً بين 40 تا 45 تخم توليد مي کند و جوجه ها، پس از دوره اي سه تا چهارماهه ، بالغ شده و گوشت آنها قابل عرضه به بازار مي شود.
در هر 100گرم گوشت کبک، 24 گرم آلبومين، 1/4 گرم چربي و 1 گرم مواد معدني وجود دارد.
گوشت اين نوع پرنده ، به دليل نداشتن کلسترول، پروتئيني ايده آل براي پيشگيري از ابتلاء به عوارض قلبي و عروقي است .
شهرستان لردگان، در فاصله 160کيلومتري شهرکرد ( مرکز اين استان ) واقع است.
انتهاي پيام /630 ل